Sport

Trending:


Angstaanjagende crash in VS, iedereen ongedeerd

We zien het wel eens gebeuren, en vaak is er een nare afloop. Een stilstaande auto op de baan waar een andere auto volop tegen aan rijdt. Dit was ook het geval bij een race in de USF Juniors series, een raceklasse in de Verenigde Staten. Gelukkig was hier sprake van een prettige afloop, alle coureurs zijn er zonder kleerscheuren vanaf gekomen. Bekijk de beelden hier op onze site.


Kenneth Perez: 'Opvallend en gek dat hij naar Ajax gaat, ik dacht echt dat hij karakter had'

Kenneth Perez kijkt op van de terugkeer van Alex Kroes naar Ajax. Maandag werd bekend dat Kroes als titulair technisch directeur aan de slag gaat in de Johan Cruijff ArenA, nadat hij als algemeen directeur werd geschorst.


Mogelijke opvolger van Arne Slot wordt gevraagd naar interesse Feyenoord: 'Ik heb geen spijt'

Rogier Meijer heeft geen spijt van zijn recente contractverlenging bij NEC. De trainer werd deze week in verband gebracht met Feyenoord.


EK-kandidaat Oranje gaat de mist in: 'Nondeju, mon dieu, wat een begin'

Een ongelukkig moment voor Marco Bizot in de wedstrijd tussen Stade Rennais en Stade Brest. De keeper van Stade Brest verwerkte een voorzet niet goed, waardoor Arnaud Kalimuendo de 2-0 kon maken.


Oud-wielrenner eist miljoenen schadevergoeding na botsing met fan

Nacer Bouhanni stapt samen met zijn oud-werkgever Arkéa-B&B Hotels naar de rechter. De inmiddels gestopte Fransman liep in 2022 zwaar letsel op bij een crash in de Ronde van Turkije, en kwam daar eigenlijk nooit meer van terug. L'Equipe schrijft nu dat Bouhanni een astronomisch bedrag eist als schadevergoeding. De crash van Bouhanni vond plaats op 11 april 2022, in de tweede etappe van de Ronde van Turkije. Door een wielerfan op het parcours...


Van der Zande komt met opvallende voorspelling: 'Pérez gaat naar onze vrienden van Mercedes'

Renger van der Zande heeft al helemaal uitgekiend hoe de grid er volgend jaar uitziet. De IMSA-coureur heeft een voorkeur betreffende de rijder naast Max Verstappen, al verwacht hij niet dat de Nederlander nog lang bij de Oostenrijkse renstal blijft. Er zijn ook een aantal coureurs die naar zijn mening wel mogen vertrekken, om plaats te maken voor jongere rijders als Liam Lawson en Oliver Bearman. Nog voor het begin van het 2024-seizoen werd er...


Turrini zag het al aankomen: 'Bij Red Bull is al maanden een conflict van zelfvernietiging gaande'

F1-journalist Leo Turrini denkt dat het conflict van zelfvernietiging achter de schermen bij Red Bull er maanden geleden al voor heeft gezorgd dat Ferrari probeer om Adrian Newey los te weken. John Elkann probeerde Newey in 2023 al naar Ferrari te krijgen, maar toen lukte het niet. Mogelijk krijgt de Brit ditmaal wel een aanbod dat hij niet kan afslaan. Turrini vraagt zich af wat er gaat gebeuren. Red Bull kan mogelijk binnenkort haar...


The Times: 'Arne Slot wordt niet aangesteld als manager, maar krijgt andere titel'

Arne Slot zal bij Liverpool worden aangesteld als 'hoofdcoach' en niet als 'manager', zo weet The Times. Daar zou de huidige trainr van Feyenoord zelf ook blij mee zijn.


Akkoord tussen Feyenoord en Liverpool over afkoopsom Slot wekt verbazing

Feyenoord en Liverpool zijn akkoord over een afkoopsom van dertien tot vijftien miljoen euro voor Arne Slot. Echter volgens Hans Kraay junior is dit een lachwekkend laag bedrag.


Vermeulen doet voorstel nieuwe trainer: 'Met hem staat Ajax binnen één, twee jaar weer bij Nederlandse top'

Ajax zou er goed aan doen om Erik ten Hag terug te halen, vindt Arno Vermeulen. De oud-trainer van Ajax presteert allesbehalve overweldigend bij Manchester United en is mogelijk binnenkort weer op zoek naar een baan.


Red Bull Racing F1: Erik van Haren: 'Hoor van mensen binnen het team dat Newey's invloed op de auto nul is'

De Britse topontwerper staat in de belangstelling van concurrerende teams.


Kraay schrikt van transfersom: 'Lachwekkend laag, ik word er bijna verdrietig van'

Hans Kraay junior vindt dat het bedrag dat Liverpool lijkt te gaan betalen voor Feyenoord-trainer Arne Slot 'lachwekkend laag' en sleept er een Ajax-miskoop bij om zijn punt te onderstrepen.


'Transfersom bekend: Slot voegt zich bij duurste trainers ooit'

Liverpool FC maakt een miljoenenbedrag over naar Feyenoord om Arne Slot over te nemen. De succescoach heeft een doorlopend contract tot medio 2026 in De Kuip waardoor er diep in de buidel getast moet worden om het contract af te kopen. Journalist Fabrizio Romano maakt zondagochtend de financiële details bekend. In totaal maakt Liverpool FC een bedrag van dertien miljoen euro over en dat gaat om een totaalpakket waarin ook enkele stafleden zijn...


Driessen heeft nieuws over Van Bommel en Overmars: 'Dat zit in de pijpleiding'

Valentijn Driessen komt met onheilspellend nieuws over de toekomst van Mark van Bommel en Marc Overmars bij het Belgische Antwerp.


Ellen van Dijk ter controle naar ziekenhuis na valpartij in ploegentijdrit Vuelta

Ellen van Dijk is na afloop van de ploegentijdrit van La Vuelta Femenina afgevoerd naar het ziekenhuis. De Nederlandse tijdritspecialiste kwam in Valencia in de laatste bocht ten val. Haar ploeg Lidl-Trek laat weten dat het ziekenhuisbezoek puur is om eventuele breuken uit te sluiten. “Als gevolg van haar valpartij in de ploegentijdrit heeft Ellen […] The post Ellen van Dijk ter controle naar ziekenhuis na valpartij in ploegentijdrit Vuelta...


Denzel Dumfries toont tijdens huldiging zeer opvallend spandoek over aanstaande EK-tegenstander

Denzel Dumfries heeft tijdens de huldiging van landskampioen Inter een opvallend spandoek omhooggehouden. De rechtsback toonde een spandoek waarop hij AC Milan-verdediger Theo Hernández aan een ketting vasthoudt.


Bizot blundert: tweede tegengoal binnen 10 minuten spelen voor Nederlandse goalie

Marco Bizot gaat niet vrijuit bij Stade Brest. De Nederlandse goalie bokst de bal verkeerd weg en geeft Stade Rennes een niet te missen kans binnen tien minuten de 2-0 binnen te tikken.


Jos Verstappen F1: coureur heeft grote pech en valt vanaf P1 uit tijdens Rally van Wallonië

De vader van Max Verstappen had het afgelopen weekend flinke pech in België.


Antony maakt opnieuw tongen los met merkwaardige actie: ‘Hij denkt dat hij Ronaldo is!’

Antony heeft zaterdagmiddag opnieuw de tongen losgemaakt met een merkwaardige actie. De aanvaller van Manchester United speelde een lange bal met zijn rug door naar ploeggenoot Alejandro Garnacho, bij een tussenstand van 0-0.


Been voorspelt Feyenoord-record, Kraay haalt uit: 'Belachelijk bericht'

David Hancko onthulde dat Liverpool als kind zijn droomclub was en Mario Been zou het niet gek vinden als Arne Slot hem meeneemt naar Engeland. De ESPN-analist steekt de loftrompet over de 26-jarige verdediger.


Noa Lang pakt telefoon en belt Marcel Brands met speciaal verzoek

Marcel Brands is gecharmeerd van Noa Lang. De algemeen directeur van PSV noemt Lang een 'geweldig ventje, dat altijd bezig is met het teambelang'.


Lando Norris F1 viert Koningsdag in Nederland en lijkt neusblessure op te lopen

Norris viert Koningsdag mee in Amsterdam en liep daarbij een blessure op.


'PSV en Ajax hebben NEC-uitblinker in vizier: Amsterdammers meest concreet'

Ajax en PSV hebben allebei Philippe Sandler op het oog. Dat meldt De Telegraaf zondag. De Amsterdammers zouden op dit moment het meest in de race voor de 27-jarige stopper.


Ajax-fans mogen dromen van terugkeer: 'Oud-publiekslieveling transfervrij op te pikken'

Goed nieuws voor Ajax: Manchester United zou vermeend transfertarget én oud-publiekslieveling Christian Eriksen ondanks een doorlopend contract een transfervrij vertrek gunnen.


La Vuelta Femenina komt met speciale ‘plaszones’ voor rensters

Het is een vertrouwd beeld in het mannenpeloton: plots valt de wedstrijd even stil en wordt er een massale plaspauze ingelast. Maar in het vrouwenwielrennen gaat dat niet zo eenvoudig. En dus komt de organisatie van La Vuelta Femenina met iets nieuws: in elke etappe is er een speciale plaszone. Dat laat rennersvakbond CPA weten, […] The post La Vuelta Femenina komt met speciale ‘plaszones’ voor rensters appeared first on WielerFlits.


'Bedragen die voor Bakayoko genoemd worden zijn belachelijk'

Kenneth Perez en Marciano Vink zijn lyrisch over PSV, dat officieus kampioen werd van de Eredivisie. Luuk de Jong en Johan Bakayoko zijn de twee spelers die in het oog springen bij de analytici.


Kandidaat dient zich aan bij Feyenoord: 'Het zou een mooie bekroning zijn op mijn werk'

De toekomst van Pascal Bosschaart is nog ongewis. Dit seizoen wordt hij door Feyenoord gedetacheerd bij FC Dordrecht, waar hij assistent-trainer is.


Krankzinnige overtreding: donkerrode kaart na bizarre karatetrap in gezicht

Arnaud Nordin moet mogelijk vrezen voor een lange schorsing. De middenvelder van Montpellier werd vrijdagavond van het veld gestuurd na een bizarre karatetrap in het gezicht van Nantes-speler Nicolas Cozza.


Engelsen klaar met Ten Hag: 'Hij heeft hier nu lang genoeg gewerkt'

De Engelse analytici hebben er steeds minder vertrouwen in dat Erik ten Hag coach blijft bij Manchester United. De Red Devils speelden zaterdagavond in eigen huis gelijk tegen degradatiekandidaat Burnley, dat bovendien ook het meeste balbezit had. Een veeg teken, vindt onder andere Tim Sherwood bij Sky Sports. 'Weer een slecht optreden. Weer een optreden zonder speelstijl of identiteit. Die zou je nu toch wel moeten zien. Het is niet alsof Ten...


Utrecht faalt net als Ajax en NEC, ondanks record Lammers

FC Utrecht heeft zondag punten laten liggen in de race om Europees voetbal.


Windsor bewierookt Verstappen opnieuw: 'Er zijn maar heel weinig coureurs die dat zo lang kunnen'

F1-journalist en voormalig teammanager Peter Windsor ziet geen redenen dat de dominantie van Max Verstappen snel stopt. Volgens Windsor zijn er maar weinig coureurs in de geschiedenis van de sport die zichzelf in de positie bevinden waarin Verstappen zich momenteel bevindt. Windsor bewondert hoe de kwaliteiten van Verstappen zo uitstekend samenvallen met het team en de rest eromheen. Verstappen is inmiddels al meer dan honderd weken de leider in...


Lidl-Trek heeft leiderstrui in Vuelta Feminina te pakken: 'Wel balen van valpartij Van Dijk'

Lidl-Trek mocht zich na een nagelbijtende finale winnaar noemen van de ploegentijdrit in La Vuelta Feminina. Het was een spel van honderdsten van seconden, maar uiteindelijk was de Amerikaanse formatie nét iets sneller dan Visma | Lease a Bike en SD Worx. Het was namens Lidl-Trek Gaia Realini die haar wiel als eerst over de meet drukte en zich dus de eerste leidster mocht noemen. 'Ik ben heel blij met dit resultaat', vertelde de 22-jarige...


'Na Feyenoord laat ook Ajax oog vallen op in Ajax geboren mandekker'

In navolging van Feyenoord heeft ook Ajax zijn oog laten vallen op Malmö FF-verdediger Derek Cornelius. Beide Eredivisie-topclubs tonen serieuze interesse in de 26-jarige Canadees, meldt althans FotbollDirekt.


Klaassen gaat in op aanstaande transferzomer Ajax: 'Cruciaal dat de juiste balans wordt gevonden in selectie'

Davy Klaassen heeft er vertrouwen in dat Ajax er weer bovenop gaat komen. Dat laat de oud-Ajacied weten in gesprek met Voetbal International. Daarnaast heeft de speler van Internazionale tijdens het huidige seizoen met lede ogen aangezien hoe de Amsterdammers een historisch slecht seizoen doormaakten. ‘Dat is heel triest en doet pijn', begint de middenvelder, die zijn favoriete club nog altijd op de voet volgt. 'Natuurlijk had ik het volle...


Xavi komt met reactie op aanzwellende geruchten over Frenkie de Jong

Xavi lijkt geen intentie te hebben om Frenkie de Jong in de verkoop te doen. De trainer van Barcelona beschouwt de middenvelder als een ‘sleutelspeler’.


Parcours en uitslagen Vuelta Femenina 2024 | Lidl-Trek slaat toe op dag één, Vos versus Kool op maandag?

Na een roerig klassiek voorjaar, waarin een sterk teruggekeerde Marianne Vos, een koninklijke Lotte Kopecky en een vliegende Elisa Longo Borghini het gros voor de rest van de toppers weggriste, is het tijd voor de eerste grote ronde bij de dames: de Vuelta! Een nog zegeloze Demi Vollering is van de partij, en zal na haar net-niet-eindzege in 2023 extra gebrand zijn op revanche. Wie zijn de andere favorieten voor de rode trui? En welk parcours...


Britse analisten kraken Slot nu al af: 'Het is een Erik ten Hag in vermomming'

Arne Slot moet zijn handtekening nog zetten onder een meerderjarig contract als trainer van Liverpool, maar nu al wordt de Nederlandse trainer op de hak genomen in de Britse media. Mocht het daadwerkelijk tot een overstap komen dan kan Slot rekenen op weinig steun vanuit de media. Nadat Jürgen Klopp eerder dit jaar bekend maakte dat hij het boek bij Liverpool ging sluiten kwamen diverse grote trainersnamen voorbij in de Britse media. Dat Arne...


Miami Grand Prix waarschuwt Trump: 'Je bent niet welkom!'

De Grand Prix van Miami is vaak het toneel van velen sterren en bekendheden. Donald Trump was ook van plan om de race bij te wonen en daarbij een inzamelingsactie te houden, maar hij is door de organisatie van de Grand Prix op voorhand verteld dat dit laatste niet de bedoeling is.


Top 10 rijkste snookerspelers ter wereld

Een ranglijst van de rijkste snookerspelers ter wereld.


Italië reageert fel op statement van Red Bull over Newey: 'Ze doen alsof ze dom zijn'

Italiaanse kranten Corriere dello Sport en Corriere della Sera analyseren de situatie bij Red Bull Racing betreffende de situatie met Adrian Newey. Volgens de Italiaanse media is het duidelijk dat Red Bull zich van de domme houdt, want een contract gaat iemand als Newey niet tegenhouden om over te stappen, net als het Lewis Hamilton niet tegenhield om te vertrekken naar Ferrari. De kranten zien ook dat Newey door zowel Mercedes als Ferrari erg...


Noorse speelster verovert de wereld: foto's van Caroline Graham Hansen

De speelster is één van de beste.


Been noemt favoriet voor opvolger Slot: 'Zelfde manier van trainen ook'

Mario Been denkt dat Marino Pusic een uitstekende opvolger van Arne Slot is bij Feyenoord. De huidige coach van Shakhtar Donetsk werkte al met de vertrekkende Feyenoord-coach en volgens de analist is dat ook direct de belangrijkste reden om hem te polsen.


Vuelta introduceert nieuwigheid na plasincident tussen Vollering en Van Vleuten

Organisator ASO en rennersvakbond CPA willen een akkefietje zoals vorig jaar absoluut vermijden.


'Coureurs willen niet naar Red Bull, want je wordt daar vernietigd'

Lando Norris heeft voor de complete chaos losbrak op de coureursmarkt zijn contract voor meerdere jaren verlengd bij McLaren. F1-analist Jolyon Palmer schrijft in zijn column voor Formula1.com dat dit een interessante keuze is geweest en hij legt uit waarom.


'Ten Hag tekent zijn eigen doodsvonnis bij Manchester United'

Valentijn Driessen en Johan Derksen hebben het bij Vandaag Inside gehad over Erik ten Hag. De Nederlandse manager van Manchester United staat onder steeds zwaardere druk, zeker na het gelijkspel tegen Burnley van zaterdag. Ook werd in het programma gespeculeerd over wie de nieuwe hoofdtrainer van Ajax moet worden. Ten Hag verbood vrijdag om journalisten van drie Engelse om vragen te stellen op de persconferentie. Dat vindt Driessen een...


Papa Pérez was nog niet uitgepraat: 'Verstappen en Pérez zijn als twee tijgers in dezelfde kooi'

Antonio Pérez, de vader van Sergio Pérez, ziet zijn zoon en Max Verstappen als twee tijgers in dezelfde kooi. Dat is niet negatief bedoelt, Papa Pérez vindt namelijk dat relatie tussen de twee Red Bull Racing-coureurs een stuk beter is dan voorheen. De 34-jarige coureur uit Guadalajara probeert dit jaar meer in de stijl van Verstappen te rijden, en dat gaat hem tot nu toe goed af. Aan het einde van het 2023-seizoen zat Pérez nog op de schopstoel...


'Ajax geïnteresseerd in verdediger die geboren is in de plaats Ajax'

FotbollDirekt meldt uit betrouwbare bron te hebben vernomen dat Ajax geïnteresseerd is in Derek Cornelius van Malmö FF. De 26-jarige centrale verdediger zou bij Ajax op een lijstje staan en eerder werd al bekend dat ook Feyenoord interesse in hem had. Cornelius speelt normaal gesproken links in het centrum en hij is dan ook linksbenig. Daarmee lijkt hij een concurrent voor Jorrel Hato, Ahmetcan Kaplan en Gaston Avila te zijn. Hij is 1.88 meter...


Volendam nadert degradatie door domper op Kasteel

Voor FC Volendam lijkt degradatie uit de Eredivisie een kwestie van tijd.


Pijnlijk woord over Arne Slot valt in de studio van beIN Sports

De supporters van Liverpool lijken niet onder de indruk van de naderende aanstelling van Arne Slot als hoofdtrainer. In de tv-studio van beIN Sports wordt zondag de vraag opgeworpen hoe de komst van de Feyenoord-trainer is gevallen.


Van Hanegem ziet 'onvoorstelbaar' moment bij Ajax: 'Dit is aan niemand uit te leggen'

Willem van Hanegem vindt het onbegrijpelijk dat Anton Gaaei wegkwam met een gele kaart voor een overtreding op Julian Baas in de wedstrijd tussen Ajax en Excelsior (2-2).